Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Αμετακίνητος στην ρητορική της κοροϊδίας

Αμετακίνητος στην ρητορική της κοροϊδίας του κόσμου παραμένει - δυστυχώς- ο κ. Τσίπρας δηλώνοντας χτες στο υπουργικό συμβούλιο ότι "δεν θα υπάρξει ούτε ένα ευρώ λιτότητας"- παράφραση της πρόσφατης πρωθυπουργικής υπόσχεσης που διαψεύστηκε πανηγυρικά:"δεν θα υπάρξει ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα"!

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Είναι πολιτικό και όχι οικονομικό το πρόβλημα της χώρας

Χάσαμε πολλά και δυστυχώς εξακολουθούμε να χάνουμε ακόμη περισσότερα στα χρόνια της κρίσης που βιώσαμε και βιώνουμε. Εκτός από την απώλεια εισοδημάτων, την απαξίωση των περιουσιών, τη μείωση της απασχόλησης, τη φυγή της ελπίδας σε ξένες γειτονιές, τη φτωχοποίηση της κοινωνίας, χάσαμε κι ένα πολύ μεγάλο , σημαντικό και πολύτιμο κεφάλαιο.Την αξιοπιστία μας ως χώρας.

Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Ούτε ντόπιος επιχειρηματίας δεν την εμπιστεύεται

Ανικανότητα και στην αντιγραφή. Δεν τα έφερε με τόσο χονδροειδή τρόπο τα "τζάκια" ο Ανδρέας το 1988. Ούτε έχτισε διαπλοκή με κακομοίρηδες βουλευτές και κραυγαλέες τροπολογίες.

Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Λίγη επαφή με την αλήθεια και την πραγματικότητα δεν βλάπτει

«Λίγη σεμνότητα και λίγη επαφή με την αλήθεια και την πραγματικότητα δεν βλάπτει κ. Τσίπρα...», σχολιάζει η ΝΔ με αφορμή το μήνυμα του πρωθυπουργού για την εργατική Πρωτομαγιά.

Ο έξυπνος κ. Τσακαλώτος

Αρκετοί Έλληνες που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό, όταν έρχονται πίσω στην Ελλάδα έχουν την εντύπωση πως απευθύνονται σε άξεστους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...