Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Κέντρα παραγωγής αμερικάνικης πολιτικής Τερατοεθνογενέσεων (Μέρος 2ο)………

Οι σκοπιανοί συνεχίζουν να εκδηλώνονται, κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία τους και μάλιστα με τις ευλογίες του προγράμματος , φερέφωνου της αμερικανικής πολιτικής , όπως και το ίδιο παραδέχτηκε σε προηγούμενη ανάρτηση μας.       Στην κατηγορία Μακεδονία ήταν προφανέστατο ότι θα δημιουργηθούν ελληνικά δωμάτια . Ετσι και έγινε. Οι τίτλοι τους ήταν προσεκτικοί και βασιζόταν στις αρχές της ελευθερίας του αυτοπροσδιορισμού , αλλά και του Διεθνούς Δικαίου. Ελάχιστες φορές πέρασαν άτομα που έφτιασαν δωμάτια με προσβλητικούς τίτλους, είτε προς τους Σλάβους , είτε προς τους Φυρομιανούς .(Τους ονομάζουμε Φυρομιανούς διότι υπέγραψαν την ενδιάμεση συμφωνία και δέχτηκαν τη προσωρινή ονομασία ΦΥΡΟΜ. Ούτε εμάς μας αρέσει το ΦΥΡΟΜ , ούτε το Φυρομιανοί .Τι να κάνουμε όμως αυτή είναι η συμφωνία που υπογράφηκε, και σε κράτος που ονομάζεται ΦΥΡΟΜ πώς αλλιώς να αποκαλούμε τους κατοίκους? ).      Έτσι λοιπόν εδώ φαίνετε πια καθαρά σε τι κατάσταση υστερίας βρίσκονται οι βόρειοι γείτονές μας ,το μέγεθος μίας τερατο-εθνογέννεσης με μόνιμο τον συλλογικό ψυχισμό της κλοπής ξένης προς τις ρίζες τους μιας λαμπρής Ιστορίας , πού δήθεν θα είναι η συνεκτική ύλη των διαφόρων εθνοτήτων που απαρτίζουν το κράτος αυτό.       Μόνιμα θα πέφτουν σε καταστάσεις βαρβαρότητας και σε θεωρητικό επίπεδο και σε πρακτικό. Θα πρέπει όμως εδώ να σημειώσουμε και την ανοχή του συγκεκριμένου προγράμματος ,την μη δράση των ελλήνων admins που συνεργάζονται με το πρόγραμμα καθώς και μεγάλου μέρους ελλήνων χρηστών που το χρησιμοποιούν «συμβατικά» χωρίς να τους απασχολεί η ονομασία Μακεδονία, που δόθηκε απλόχερα και παρά τα νόμιμα.      Τέλος θα πρέπει να μεταφράσουμε τον τίτλο του μεσαίου σκοπιανού δωματίου : Grci katili mrsh od ovde=Έλληνες δολοφόνοι φύγετε από εδώ.........     

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Κέντρα παραγωγής αμερικάνικης πολιτικής Τερατοεθνογενέσεων........






Τι μας λέει εδώ το πρόγραμμα ?
Ότι είναι αμερικανικό ,εφαρμόζει την αμερικανική πολιτική, και θα συνεχίσει να αποκαλεί την νεοσύστατη χώρα με το όνομα Μακεδονία. Άσχετα αν παρίστανται έλληνες , άσχετα αν το χρησιμοποιούν άτομα από σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου και άσχετα αν η αναγνώριση ,όπως άλλωστε και οι υπόλοιπες αναγνωρίσεις, έγιναν σε διμερές επίπεδο. 
     Αυτό βεβαία όσον αφορά αυτούς που ορίζουν τα πράγματα και έχουν στήσει το παιχνίδι , τους κανόνες, τους θεσμούς . Οι έλληνες όμως στον δεδομένο χώρο ,που τυχαίνει να είναι από όλα τα μέρη του κόσμου, πώς αντέδρασαν?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...