Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Απαιδευσίας πυροτεχνήματα

Οι πανεπιστημιακοί διδάσκοντες και ερευνητές, που συνυπάρχουν ως κοινοβουλευτικά ή υπουργικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν μια τύχη, αλλά και μια ατυχία: Την τύχη να ζουν κάτω από τον ίδιο «φωτοδότη» αριστερό Ήλιο.

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Το τέλος του παραμυθιού: Η βουλγαροποίηση είναι κοντά για τους μισθούς και όχι για τους συντελεστές φορολόγησης.

Ως αυταπάτη ορίζεται συνήθως μια σταθερή ψεύτικη πεποίθηση. Ο όρος χρησιμοποιείται, στην καθημερινή γλώσσα, για να περιγράψει μια πεποίθηση που είτε είναι ψεύτικη, φαντασιόπληκτη είτε αποτελεί προϊόν εξαπάτησης.

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Τερατοπλασία Τερατολόγων

Η Πατρίδα μας βιώνει ξεχωριστές – ίσως και μοναδικές; - στιγμές απροσμέτρητης αμετροέπειας, αμέτρητης μετρομανίας, αλλά και αντισταθμικής ΑΝΤΙΜΕΤΡΟΜΑΝΙΑΣ , μετά … κοφτερού «κόφτη».
Όλοι  σχεδόν έμειναν ικανοποιημένοι με την "ολοκλήρωση"  της πολύκλαυτης διαπραγμάτευσης  (Σ.Σ Ακριβέστερα: ολοκληρώθηκε η περίοδος του επικοινωνιακού τακτικισμού αναμονής για την επίσημη ανακοίνωση των ήδη συμφωνημένων – προ καιρού – ανάμεσα στην Κυβέρνηση και τους δανειστές):

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Ρεσιτάλ λαϊκισμού από τα πολιτικά κόμματα

Λένε πολλοί ότι μας ψεκάζουν, όμως, τελικά μήπως είμαστε βλάκες; Μήπως αυτή η χώρα δεν πρόκειται ποτέ να σωθεί γιατί δεν το θέλει ούτε η ίδια; Μήπως έπειτα από 7 χρόνια καταστροφής συνεχίζει να κινείται η Ελλάδα στην ίδια γραμμή του αδιεξόδου;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...