Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Έφυγαν οι Σκοπιανοί από την Μακεδονία (εικονικά) ......


Τελικά το ελληνικό δαιμόνιο πάντα εφευρίσκει τρόπους και ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ για να αντιμετωπίσει κάθε λογής πρόβληματα

Το πρόγραμμα PALTALK.COM δημιούργησε την κατηγορία Μακεδονία και θεώρησε ότι προορίζεται για τους Σκοπιανούς παρά τις διαμαρτυρίες λίγων
«ατυχώς» Ελλήνων. Στην συγκεκριμένη κατηγορία, αρχικά, συναθροίζονταν μερικοί Σκοπιανοί και λίγοι μόνο Έλληνες, καθόσον η πλειοψηφία αποδέχθηκε την απόφαση του Αμερικάνου προπαγανδιστή δημιουργού του προγράμματος“. Συνέχισαν αρκετοί να το διασκεδάζουν και να χλευάζουν τους υπόλοιπους έλληνες που αντιδρούσαν στην δημιουργία ξεχωριστής κατηγορίας «Μακεδονίας» περάν της Ελληνικής, αγνοώντας ότι με τη χρήση ξεχωριστής κατηγορίας μέσω του προγράμματος(paltalk) είναι πια μια έμμεση και σιωπηρή αλλά σαφής αναγνώριση του ονόματος Μακεδονία στην ΦΥΡΟΜ. Συνέχισαν λοιπόν γέροντες και γερόντισσες να φλερτάρουν κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία τους , προβάλλοντας την δήθεν διαφορετικότητα τους μέσω έντεχνης δήθεν μουσικής υψηλής κουλτούρας. Αλλά ότι η πατρίδα ακρωτηριαζόταν εικονικά , παραχαράσσοντας την ιστορία της και διεθνώς να δυσφημείται, πολύ λίγο, δυστυχώς, ενδιέφερε τους λοιπους.

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΣΕ ΑΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ (Μέρος 6ο , Αναδημοσίευση) ……….

1. ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΕ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΥΣΤΕΡΙΑΣ

Αναδημοσιεύουμε το άρθρο : ΣΕ ΑΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ (Μέρος 6ο)
Συνήθως βλέπουμε τι κάνουν οι πολιτικοί της χώρας μας και αποφεύγουμε να εξετάσουμε τι κάνουμε εμείς οι ίδιοι οι πολίτες . Ευθύνες πολύ εύκολα αποδίδουμε στο πολιτικό σύστημα και στους πολιτικούς , αλλά τις δικές μας ξεχνάμε να τις αναλύσουμε. Τα προβλήματα όταν έχουν εθνική διάσταση δεν λύνονται μονάχα από τους ηγέτες, αλλά απαιτούνται και οι κατάλληλες ενέργειες και από τους πολίτες . Σε κάθε περίπτωση και σε κάθε χώρο τα αντανακλαστικά επιβίωσης ενός έθνους πρέπει να είναι σε εγρήγορση όχι μόνο από τους πολιτικούς αλλά και από τους ίδιους τους πολίτες . Παρακάτω στο άρθρο και στις φωτογραφίες που το συνοδεύουν φαίνεται καθαρά ο τι κάποιοι ΕΠΙΚΎΡΩΣΑΝ την αυθαιρεσία κάνοντας χρήση του προγράμματος, χωρίς να δίνουν σημασία ότι ακρωτηρίαζε ιστορικά και γεωγραφικά την πατρίδα τους . Ότι συμβαίνει στην εικονική πραγματικότητα, κατά κανόνα, συμβαίνει και στην καθημερινότητα. Η ατομική ευχαρίστηση και ικανοποίηση ιεραρχικά βρίσκετε πολύ πιο πάνω από το εθνικό συμφέρον και ΤΥΦΛΏΝΕΙ.!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...